Oplossingen

KeepTrackApps

Onze KeepTrackApps automatiseren specialistische logistieke processen op een gebruikersvriendelijke manier, met het MedScan Platform als databron. Papieren documenten en formulieren die met de hand moeten worden ingevuld zijn een bron van fouten, onduidelijkheden, vertragingen en datalekken. Met een KeepTrackApp verdwijnen die uit het proces.

We hebben al verschillende KeepTrackApps gemaakt en de mogelijkheden zijn eindeloos: van postpakketten tot dure cytostatica, van bloed en weefsel tot voeding en geneesmiddelen en van rolstoelen tot radioactief afval. Bedden, karren, infuuspompen of zelfs voertuigen: artsen, verpleegkundigen, facilitaire medewerkers en apothekers hebben met een KeepTrackApp up-to-date informatie over alles wat ze nodig hebben voor hun werk. Maar het zijn vooral de mensen die dagelijks zendingen van buiten het ziekenhuis aannemen die hun werk makkelijker zien worden met een app op maat. Zij zijn verlost van de dagelijkse chaos van papier, handwerk en telefoontjes.


Afhankelijk van de toepassing werkt de app met QR-codes, RFID-chips of actieve tracking van goederen via bluetooth, wifi of GPS. In aanvulling op de mobiele app leveren we ook een web-interface met alle nodige overzichten. Minder vragen, minder discussies, minder administratief werk en lagere kosten.


Met een KeepTrackApp weet je altijd wat het is, waar het is en bij wie het is afgeleverd.

Samen werken we beter

Medscan Platform

Het MedScan Platform™ verbindt gegevens uit je bedrijfssystemen, zoals je EPD ofERP.

Klaarzetprotocollen-App

Als de verpleging de patiënt de operatiekamer binnenrijdt, moeten alle benodigdheden daar klaarliggen. Dat is de verantwoordelijkheid van de OK-assistenten.

Contact

Start getting smart with Medscan

Wil je kennis maken, heb je een vraag of zoek je een oplossing?