By clicking “Accept All Cookies”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.

Software die de Zorg ontzorgt

IT’ers met een zorghart? Ze bestaan. En jij hebt ze gevonden. Met onze software maak je van jouw ziekenhuis een Smart Hospital.

Triangle behind a mountain range made with structural grid like texture

MedScan Software oplossingen worden al gebruikt door meer dan 25+ toonaangevende ziekenhuizen zoals:

Used by the world's most average companies

Je hebt altijd de juiste  medische hulpmiddelen op voorraad. De OK's, Interventiekamers en poli's  krijgen wat ze nodig hebben. Je kunt alle gebruikte materialen in de administratie aan een een behandeling koppelen. En je Zorgprofessionals en andere medewerkers zijn geen tijd meer kwijt aan overbodig inefficient werk met foutgevoelig papierwerk.

Wij bedachten MedScan in 2008 op de werkvloer in het ziekenhuis. Inmiddels werken we iedere dag samen met tientallen organisaties, hun teams en vele zorgprofessionals. Aan het verbeteren van de kwaliteit van zorg, het voorkomen van onnodige kosten en betere patiëntveiligheid.

Alles wat we maken, maken we samen met de mensen die aan het bed staan. Zo bouwen we aan een familie van software-oplossingen die het leven van zorgverleners, (zorg)logistieke helden én patiënten radicaal verbeteren.

Wij weten hoe het is om aan het bed te staan en aan 20 dingen tegelijk te moeten denken. We weten dus ook hoe we zorgprofessionals en hun ondersteuners moeten helpen. Met onze software laten we jouw organisatie beter draaien en geven we zorgverleners de tijd en de ruimte die ze nodig hebben voor hun belangrijke werk.

Partners in maatwerk voor de zorg

Wij snappen de primaire- en  ondersteunende processen in de Zorg. We kennen het soort IT-landschap  waar jij in werkt. We vertalen dus snel jouw operationele uitdaging naar een werkende software oplossing. MedSan is een softwarehuis dat oplossingen bedenkt, maakt en levert voor jouw manier van werken.

Onze specialisten brengen softwarekennis en ervaring mee. Wij hebben kennis  van de Zorg én van high tech, mission critical  software op maat. Samen bouwen we praktische oplossingen, die het  leven van zorgprofessionals en hun ondersteuners sterk verbeteren. Met grote aandacht voor veiligheid, gebruiksvriendelijkheid en snelle innovatie

MedScan

Wij snappen de primaire- en ondersteunende processen in de zorg. We kennen het soort IT-landschap waar jij in werkt. We vertalen dus snel jouw operationele uitdaging naar een software-idee.

Blis Digital

Blis Digital is specialist in hightech, mission critical software op maat voor de meest complexe processen. Met grote aandacht voor veiligheid, gebruikersvriendelijkheid en snelle innovatie.

Al onze software oplossingen en processen zijn volledig compliant aan onderstaande ISO en NEN normen

ISO 9001:2015

ISO 27001:2013

NEN 7510

Contact

Start getting smart with Medscan

Wil je kennis maken, heb je een vraag of zoek je een oplossing?